Category: Sportactiviteiten

nov 07

Foto’s scholenveldloop

okt 05

Scholenveldloop

Onze jaarlijkse afspraak in het park van Vorst voor de scholenveldloop was weer een heuse belevenis. En De Puzzel mag trots zijn. Iedereen deed zijn uiterste best. We behaalden zelfs meerdere podiumplaatsen: brons, zilver en zelfs goud!

jun 22

1ste en 2de leerjaar: De Gordel

Als sportieve afsluiter van dit schooljaar nam de 1ste graad op vrijdag 19 juni deel aan De Gordel. In het prachtige provinciale domein van Wachtebeke maakten we een fikse wandeling. Daarna stond er leuke randanimatie op ons te wachten. Springkastelen, ballenbaden, sportactiviteiten, clowns, schminken, fietsen, voetballen, basketballen, deadride, muurklimmen, circustechnieken…; we konden het allemaal doen.

jun 15

Scholenveldloop: Brussels Kampioenschap

De leerlingen die het beste liepen op de scholenveldloop (begin dit schooljaar) konden op zaterdag 30 mei de eer van hun school verdedigen op het Brusselse Kampioenschap in Evere. Voor onze school waren dat Janet (2de leerjaar) en Yousra en Reda (3de leerjaar). Juf Elaine, meester Bart en meester Jonas keken trots toe hoe goed …

Lees verder »

jun 15

Atelier: samen spelen is fijn!

Op woensdag 20 mei was het laatste atelier van dit schooljaar. We leerden dat samen spelen veel fijner is dan ruzie maken of pesten. Daarom gingen we met de hele lagere school aan de slag met toffe activiteiten: tikspelletjes, kringspelen, tussen 2 vuren, twister, elastiek- en touwtjespringen… Zo leerden we spelenderwijs om niemand uit te …

Lees verder »

mei 04

Sportdag

Op 29 april was het sportdag voor de lagere school. De leerlingen konden zich de hele voormiddag uitleven in de turnzaal en op de speelplaats: loopspelletjes, trampoline, kooivoetbal, estafette en badminton.

nov 23

Scholenveldloop 2014

okt 07

Scholenveldloop 2013

Op 1 oktober namen onze leerlingen deel aan de jaarlijkse scholenveldloop in het park van Vorst. Verschillende deelnemers behaalden een medaille! Proficiat!

okt 22

Scholenveldloop 2012

Op dinsdag 2 oktober namen onze leerlingen deel aan de scholenveldloop in het park van Vorst. Verschillende van de lopers van De Puzzel behaalden podiumplaatsen! Proficiat aan hen en ook aan alle andere deelnemers!